What the Stackage?!

Dé digitale koploper met stapels aan kennis.

Inmiddels hebben wij meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van software ontwikkeling, design en marketing onder onze riem. Stackage is ontstaan vanuit een frustratie vanwege het feit dat er vanuit traditionele bureaus vaak veel tijd en geld verloren gaat aan slecht geoptimaliseerde processen en onduidelijke communicatie, waardoor het eindresultaat nét niet overeenkomt met de verwachting.

Jouw partner in online

Wij zijn geen hokjesdenkers. Geen over-de-schutting-gooiers. Geen start-to-finish figuren. Wij zijn jouw partner. Kies je voor Stackage, dan kies je voor samenwerking.

En dat gaat goed. Stel je voor: een groep creatievelingen, techneuten en losgeslagen strategen en marketeers die samen met jou gaan zitten om jouw awesome-factor in de spotlights te zetten. Dat is wat we zijn, dat is wat we doen.

Sticky Notes

Maak kennis met onze kernwaarden

Hoe zorg je ervoor dat je de wind in de rug hebt, zonder altijd de weg van de minste weerstand te kiezen? Door te werken met een aantal basisprincipes houden we ons werk scherp en to the point.

Lees hieronder wat deze drie kernwaarden inhouden.

Met een kritische blik kijk je verder

Elk doel is een stip op de horizon. Dat doel is onder woorden te brengen, maar de weg ernaartoe is nog onduidelijk. Het perfecte pad ernaartoe heeft niemand, maar door kritisch na te denken over de strategische middelen die nodig zijn om dat doel te bereiken, voorkom je dat je ronddwaalt.

Oke, dit klinkt misschien erg filosofisch, maar waar het op neerkomt, is dat wij een strategie zien als een totaalpakket, niet als losse onderdelen. Verandert daar iets aan, dan moeten we onderzoeken of het originele plan nog passend is binnen het totaalplaatje.

Verrekijker

Technologie is een middel, niet een doel

Technologie is mooi en ook zeker onderdeel van onze diensten, maar laten we wel eerlijk zijn: het hebben van een mooie app of website is geen doel op zich.

Zodoende zul je van ons ook zeker geen technische praat krijgen waar niemand iets van begrijpt, maar gegronde, duidelijke communicatie en onderbouwing.

Laptop

Ontwerp is het voertuig van een boodschap

Iedereen heeft een boodschap. Luisteren ze wel naar die van jou? Het gaat om de manier waarop je je boodschap verpakt. Een leuk plaatje, mooie banner of lekkere flyer doet het immers veel beter dan een grote muur van tekst waarin jouw boodschap verscholen zit tussen wat wollige woorden en langdradige zinnen.

Ontwerp