Vacatures voor softwarebedrijven een boost geven

Overzicht

Bij CodeCareer vind je de software-expert waar je naar op zoek bent.

Dat zeggen we niet zomaar; los van het feit dat wij verschillende pagina's gebouwd hebben die dit aantonen, is dit ook iets waar wij in geloven. Want zeg nu zelf: een bedrijfsvideo, visuele vacature en duidelijk overzicht van de vacature waarop je solliciteert. Duidelijker kan niet!

En dat blijkt. De door ons gebouwde garantie-analyse, videopagina en het contactformulier geven werkgevers een perfect beeld van de kwaliteit van vacatures op CodeCareer.

CodeCareer op een tablet

Content marketing turned up to eleven

Content marketing is onderzoek doen, waarde bieden, mensen overhalen. Want zonder dat is je website een nietszeggende muur van tekst en afbeeldingen. Bij Stackage stroomt marketing door onze aderen en weten wij dus de aandacht van een bezoeker te grijpen als een berenklem.

Kan je ook wat extra ogen op je product of dienst gebruiken?

Zoals gezegd: wij zijn marketing experts. Maar dat niet alleen: wij zijn de totaaloplossing voor technologie, strategie en creativiteit. Loop jij, net als CodeCareer, tegen het probleem aan dat je een fantastisch product of dienst hebt, maar geen ogen jouw kant op krijgt? Neem gerust vrijblijvend contact op met Rachel of laat even een berichtje achter op ons contactformulier!

Rachel Snijders
Account Manager
rachel@stackage.nl
Rachel Snijders